Bine Ai Venit Pe Pagina: "Dragă Alex"
 
Dragă suflet curajos,

       Primesc mesaje mai mereu de la oameni asemeni ţie care au curiozitati(intrebări arzătoare) despre cum să-şi îmbunătăţească viaţa şi afacerea şi m-am gândit ca împreună să facem ceva şi mai puternic pentru a asista comunitatea noastră.

       Vezi tu.. curiozitatea pe care o ai tu o poate avea şi altă persoană şi un răspuns pe care tu îl primeşti poate asista şi pe altcineva.

       Acest lucru este valabil şi invers.. răspunsul pe care o persoană îl primeşte la curiozitatea sa, te poate asista şi pe tine să ai o viaţă mai bună... aşa că am hotărât să răspund la curiozităţile personale a membrilor comunităţii noastre de oameni deschişi şi dedicaţi pentru a se descoperi şi a da mai multă viaţă la tot ce există şi nimic altceva la nimeni.

       Bineînţeles curiozităţile tale vor fi trimise anonim astfel încât să-ţi poţi deschide cu adevărat inima şi să întrebi lucrurile care sunt cele mai relevante pentru tine.

       Aşa că spune-mi care sunt cele mai mari curiozităţi ale tale despre trăirea Libertatii, Succesului şi Fericirii Durabile sau orice altceva este important pentru tine.

       Poate fi orice... chiar dacă crezi că întrebarea este prostească. De fapt am descoperit că nu există întrebări prosteşti ci doar oameni ignoranţi. În fiecare întrebare există o bucăţică de înţeleciune care poate fi relevată.

       Dacă pui întrebarea cu siguranţă vei primi răspunsul sau cel puţin o direcţionare care să te ducă şi mai aproape de răspunsul pe care îl cauţi, dacă nu o pui poţi rămâne toată viaţa în beznă... aşa că îndrăzneşte suflet curajos.

       Te iubesc şi apreciez nespus rolul tău în toate acestea.

       Tot ce trebuie să faci acum este să completezi curiozitatile tale în formularul de mai jos şi să apeşi "Trimite"..., apoi eu voi primi mesajul tău şi în cel mai scurt timp vei primi înapoi răspunsul într-unul dintre următoarele materiale video de pe blog.

       Cu drag,
       Alex

       P.S. Reţine mesajelul este anonim, dar cu siguranţă vei ştii că răspunsul este pentru tine.


_________________________________________________________________________________
Toate informatiile tale sunt tinute 100% confidential. Poti citi intreaga politica de confidentialitate aici.
Acest site este © Copyright Alex Tita World Wide Development. Inregistrandu-te pe acest site esti de acord cu termenii si conditiile prezentate aici.